Woning kopen

...iets om naar uit te zien

 

Woning aankopen? Wij helpen je graag!

Spitman Makelaars helpt jou graag bij het aankooptraject en het vinden van jouw droomhuis. Niet overbodig in de huidige markt, waar snelheid is geboden. Onze NVM-aankoopmakelaars kunnen namelijk net het verschil maken tussen een geslaagde aankoop of achter het net vissen.

 

Samen op zoek naar jouw droomwoning

... iets om naar uit te zien

Waarom Spitman voor jouw aankoop?

  • Enthousiaste en ervaren medewerkers.
  • Jarenlange ervaring in favoriete buurten.

  • Persoonlijke benadering en korte lijnen: zeer snelle reactie gegarandeerd.

  • Snel zoeken via online zoeksysteem Copaan.

  • Jarenlange ervaring en een groot netwerk.

  • Goede relatie met onze collega-makelaars.

  • Kennis over essentiële zaken, zoals bouwkundige staat en bestemmingsplan.

Met Spitman heb je een streepje voor

Met onze ervaren en gedreven NVM-aankoopmakelaars hebben huizenzoekers een streepje voor. Michaela is jouw eerste aanspreekpunt. Zij geeft je het inzicht en de begeleiding die je nodig hebt. Zij weet wat er in de markt speelt en adviseert graag over de juiste waarde voor de bieding. Kortom: samen slaan we toe op het juiste moment, voor de marktconforme prijs.

Het online zoeksysteem die wij zoekers aanbieden is Copaan. Met Copaan kun je online de huizen en buurten vinden die het beste bij je woonwensen passen. Je krijgt dagelijks een overzicht van het meest actuele woningaanbod en je hebt direct inzicht in de plus- en minpunten van de woning. In een oogopslag krijg jij de huizen te zien die het beste matchen met jou woonwensen. Benieuwd naar Copaan? Probeer Copaan nu 14 dagen gratis!

Probeer Copaan 14 dagen gratis

video.png

Aankoopmakelaar Arnhem & Oosterbeek

Op zoek naar een goede aankoopmakelaar? Michaela gaat graag met je in gesprek en legt uit hoe je
een aankoopopdracht via Spitman Makelaars plaatst.

Dit zeggen onze klanten op Funda over ons:

Ben heeft op een uiterst prettige, deskundige en professionele wijze het gehele proces begeleid. We zijn zeer tevreden over het proces en over het resultaat. Hij was altijd bereikbaar/reageerde snel. Hij heeft ons volledig ontzorgd.

 

Cijfer: 10

Een Funda gebruiker

5-sterren makelaar alles verliep probleemloos zoals het hoort. Ze waren altijd beschikbaar en erg behulpzaam. Kijk uit naar het volgende project met hen. Ik wil ze bedanken.

 

Cijfer: 10

Dhr. Camran Rewakhah

Het verkooptraject is boven verwachting snel gegaan en er is een betrouwbare koper gevonden. De makelaar en de mensen van zijn kantoor zijn op een prettige manier alle afspraken stipt en nauwkeurig nagekomen en hebben waar nodig proactief gereageerd.

 

Cijfer: 10

Dhr. Geertsma

Henrike heeft in de eerste plaats een hele prettige persoonlijkheid. Iemand die luistert en begrijpt wat je wel en niet wilt. In de tweede plaats is ze uiterst deskundig en resoluut. Zonder haar hadden we nooit zo'n mooi resultaat bereikt, zowel bij de aan- als verkoop. Bijzonder tevreden.

 

Cijfer: 9,0

Dhr. Zeeman

Het contact met de makelaar verliep uitstekend. We hebben heldere afspraken kunnen maken over de wensen, aanpak en werkwijze, welke vervolgens zijn waargemaakt met een mooi resultaat.

 

Cijfer: 9,5

Een Funda gebruiker