Energie Advies Check

Inzicht in mogelijkheden voor verduurzaming van je woning 

Spitman verduurzaamt 

...een groen vooruitzicht

Een energielabel laat zien hoe energiezuinig een woning is. Ook is te zien hoe een woning energiezuiniger is te maken. Bijvoorbeeld door het dak te isoleren of zonnepanelen te installeren. Belangrijke informatie, zeker in deze tijd van hoge energieprijzen en aandacht voor het klimaat. Eigenaren zijn verplicht bij verkoop een energielabel beschikbaar te stellen aan de koper.

Spitman helpt hier graag bij met een kosteloze Energie Advies Check voor mensen die hun woning via Spitman willen gaan verkopen. Niet alleen een mooi, maar ook een groen vooruitzicht dus!

Meer weten over ons gratis energie advies

De Energie Advies Check

Een kosteloos en vrijblijvende check met daarin:

  • Huidige status/energielabel van de woning

  • Overzicht en advies van de mogelijkheden om te verduurzamen, afgestemd op jouw woning

  • De kosten van verduurzaming

 

 

 

 

video.jpg

Ontdek de voordelen van de gratis Energie Advies Check   ARROW

Voordelen voor...

Verkopers

Je biedt potentiële kopers extra informatie. Kopers krijgen gedegen informatie over manieren om de woning te verduurzamen en welke kosten daarbij komen kijken. Belangrijke gegevens voor een snelle(re) verkoop. Ook kun je er als verkoper voor kiezen om zelf te investeren in verduurzaming om zo je woning sneller en tegen een betere prijs te verkopen.

 

Kopers

Mogelijkheden voor energiebesparing en duurzaamheid zijn steeds belangrijkere factoren om wel of niet voor een woning te kiezen. Met dit advies hebben kopers de juiste informatie om hier keuzes in te maken. Zo kunnen ze zorgeloos kopen met een groen vooruitzicht.

De eerste stap naar een groen vooruitzicht

 

 

 

headers-makelaars-mailblue2.jpg

Spitman helpt je verder

Zijn eenmaal de mogelijkheden en kosten voor verduurzaming bekend, dan kan Spitman helpen bij het realiseren daarvan. We hebben de juiste relaties om dit proces in gang te zetten. Zo ontzorgen we verkoper en koper en ondersteunen we bij energiebesparing en een groter wooncomfort. 

Neem contact op