Spitman Exclusief / Qualis

...iets om naar uit te zien

Spitman Makelaars is erkend Qualis-makelaar in regio Arnhem en Oosterbeek. Dat betekent dat wij uitstekend kunnen bemiddelen in de verkoop van onroerend goed in het hogere segment.

Qualis staat voor klasse. Het label is slechts toegekend aan 50 NVM-makelaars. Makelaars die hun sporen verdiend hebben in de bemiddeling van exclusief onroerend goed. Met onze uitstekende reputatie mogen wij ons hiertoe rekenen.

Het Qualis-label bevestigt dat wij kwaliteit de ruimte geven die het verdient.

Qualis, thuis in het hogere segment

De aan- of verkoop van een woning in het hogere segment vraagt om een specifieke aanpak. Met ons sterke netwerk bestaande uit 50 Qualis-makelaarskantoren, onze high-end service en slimme marketingstrategieën weten we relevante actieve én passieve woningzoekenden te bereiken en tot actie te verleiden. Dat is het specialisme van ons als Qualis-makelaar.

Lees meer over Qualis

Qualis website

qualis.svg

spitman-qualis-stilleverkoopcamp1080px-2.jpg

Kopen op de meest discrete manier

Een huis kopen dat niet te koop staat? Dat is niet zo gek als het klinkt. In het hogere segment worden gewilde woningen steeds vaker zonder ruchtbaarheid verkocht. Geen bord in de tuin en niet op funda te bekijken. Toch besteden wij, als Qualis-makelaar, net zoveel aandacht aan je woning als bij een reguliere verkoop. Benieuwd hoe dit werkt? We vertellen je er graag meer over.

Bekijk het grootste geheime aanbod

Verkochte Exclusieve woningen:

pdr-0015.jpg
Qualis verkocht pand 2
doorwerth-utrechtseweg-444-2.jpg
Qualis verkocht pand 1
pdr-0100.jpg
Qualis verkocht pand 3
pdr-302.jpg
Qualis verkocht pand 4
pdr-614.jpg
Qualis verkocht pand 5
pdr-825.jpg
Qualis verkocht pand 6
pdre.150.jpg
Qualis verkocht pand 7
pdre.200.jpg
Qualis verkocht pand 8