Contact

Spitman Arnhem
Sonsbeekweg 12
6814 BA Arnhem
026 445 25 00
info@spitmanmakelaars.nl

Openingstijden Arnhem:
maandag t/m vrijdag van 8.30 - 17.30 uur

Spitman Oosterbeek
Weverstraat 1
6862 DJ Oosterbeek
026 445 25 00
info@spitmanmakelaars.nl

Openingstijden Oosterbeek:
maandag t/m vrijdag van 8.30 - 17.00 uur

KvK nummer: 09122486
BTW nummer: 810132321B01

Neem contact op

Wil je je woning verkopen en ben je benieuwd hoe Spitman dit aanpakt? Wil je je woning laten taxeren of ons inschakelen als aankoopmakelaar? Of heb je een andere vraag? Laat het ons weten. 

Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij je gegevens verwerken (zie privacy statement)

Dit zeggen onze klanten op Funda over ons:

Ben heeft op een uiterst prettige, deskundige en professionele wijze het gehele proces begeleid. We zijn zeer tevreden over het proces en over het resultaat. Hij was altijd bereikbaar/reageerde snel. Hij heeft ons volledig ontzorgd.

 

Cijfer: 10

Een Funda gebruiker

5-sterren makelaar alles verliep probleemloos zoals het hoort. Ze waren altijd beschikbaar en erg behulpzaam. Kijk uit naar het volgende project met hen. Ik wil ze bedanken.

 

Cijfer: 10

Dhr. Camran Rewakhah

Het verkooptraject is boven verwachting snel gegaan en er is een betrouwbare koper gevonden. De makelaar en de mensen van zijn kantoor zijn op een prettige manier alle afspraken stipt en nauwkeurig nagekomen en hebben waar nodig proactief gereageerd.

 

Cijfer: 10

Dhr. Geertsma

Henrike heeft in de eerste plaats een hele prettige persoonlijkheid. Iemand die luistert en begrijpt wat je wel en niet wilt. In de tweede plaats is ze uiterst deskundig en resoluut. Zonder haar hadden we nooit zo'n mooi resultaat bereikt, zowel bij de aan- als verkoop. Bijzonder tevreden.

 

Cijfer: 9,0

Dhr. Zeeman

Het contact met de makelaar verliep uitstekend. We hebben heldere afspraken kunnen maken over de wensen, aanpak en werkwijze, welke vervolgens zijn waargemaakt met een mooi resultaat.

 

Cijfer: 9,5

Een Funda gebruiker

Onze gemiddelde Funda-Score:

9,3